dimarts, 14 de desembre del 2010

Educat 1x1, innovació didàctica i teclat QWERTY

PROJECTE EDUCAT 1X1

El Projecte eduCAT1x1 té com a objectiu integrar les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) en els centres educatius.
Aquest projecte, que es va iniciar el curs 2009-2010 en els instituts d'educació secundària, té en compte l'ús d'un ordinador portàtil per part de cada alumne o alumna i la transformació de les actuals aules en “aules digitals”, amb accés a Internet i a continguts i recursos educatius en format digital. EduCAT1x1, tot i tenir la seva pròpia estratègia, aprofita els recursos que el Ministeri d'Educació posa a disposició de les comunitats autònomes mitjançant el projecte d'àmbit estatal "Escuela 2.0". (tema que tracta un altre grup)

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.



El teclat QWERTY és una distribució de teclat, la més comuna actualment. Va ser dissenyat i patentat per Christopher Sholes en 1868 i venut a Remington en 1873. La primera línia de lletres del teclat comença, d'esquerra a dreta, amb la seqüència QWERTY, que dóna nom a la distribució de tecles. L'explicació a aquest ordre aparentment caòtic la trobem en les primeres màquines d'escriure

A continuació,deixem un enllaç d'un pdf excel·lent que tracta sobre diferents temes de diferents grups i del projecte eduCat 1x1. Es centra en una afirmació a la qual defensa a partir de diversos arguments:

La innovació tecnològica no implica innovació didàctica
(algú recorda l’origen del teclat QUERTY?)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada